QUI SOM?

Edelvives Comunitat Valenciana està formada per un equip de persones que, des de les oficines de Paterna a València, treballem amb entusiasme per a publicar materials de qualitat i en valencià.

En la nostra delegació, comptem amb una vintena de persones, tant en administració com en edició, assessoria comercial o pedagògica, per a oferir als nostres clients el millor tracte i servei possibles.

Entre els nostres materials es troben tant projectes d’Edelvives com d’altres més específics per a la nostra comunitat.

Així, a Edelvives Comunitat Valenciana donem molta importància a l’edició i promoció de llibres de creació pròpia, fets per autors i autores del nostre territori. És el cas del projecte de Tractament Integrat de Llengües (TIL) i la col·lecció de literatura Terra de Llegendes.

Innovació

La nostra editorial nodreix els materials amb metodologies variades, com ara l’aprenentatge cooperatiu, les intel·ligències múltiples, la metacognició… A més, proposa nous projectes per a desenvolupar les habilitats cognitives dels alumnes, com els escacs o la robòtica.

Noves tecnologies

Així mateix, aposta pels materials digitals i els recursos interactius per a ordinadors, tauletes o PDI, que la situen en un espai prestigiós.

Literatura

Precioses històries amb una edició acurada, per a gaudir de la literatura i del meravellós art de la il·lustració, completen una exquisida i completa oferta cultural i educativa.

Puntos Edelvives

Per a aprendre dels nostres lectors, ens hi acostem de manera directa a través dels nostres Puntos Edelvives, espais que hem generat en diferents enclavaments comercials.