ESDEVENIMENTS


Edelvives a la Fira del Llibre de València 2019

25 abril 2019 - 5 maig 2019

54 Fira del Llibre de València

La Fira del Llibre de València és una activitat que organitza la Fundació Fira del Llibre de València i el Gremi de Llibrers de València. Es desenvolupa amb periodicitat anual en la ciutat de València per tal de promoure el llibre, la lectura i l’activitat de les llibreries.

Els títols d’Edelvives els podràs trobar a la caseta de la Llibreria el Cresol (expositors núm. 35 i 36) i de la Llibreria Leolo (expositors núm. 16 i 17). 

També podràs adquirir alguns dels nostres títols dins de la Carpa de l’Envelat d’Editorials Valencianes.


A més, comptarem amb dues activitats dins dels espais de la Fira:

-Dissabte dia 27 d’abril a les 12:00 hi haurà una taula redona sobre ciència-ficció a la Sala Museu I . La nostra autora del llibre juvenil Relats d’un futur imperfecte, Mariló Àlvarez, hi participarà.

-Dissabte dia 27 d’abril a les 13:00, podreu gaudir de l’espectacle de màgia «La màgia dels formatges», a càrrec del Mag Fer i de Pura Maria García, autora del llibre L’estranya desaparició dels formatges quadrats. L’activitat tindrà lloc a l’Espai Obert I.

-Diumenge dia 5 de maig a les 12:00, els més menuts podran conéixer les llegendes de Tombatossals i El monstre i les sirenes de la mà d’Alícia Casanova i emportar-se un dibuix dels il·lustradors de la col·lecció Terra de llegendes. L’activitat tindrà lloc a l’Espai autors II.


A banda, també hi haurà algunes de les nostres autores i dels nostres il·lustradors signant exemplars dels seus llibres:

-Dia 27 d’abril a les 12:00, a la caseta de la Llibreria Leolo (expositors núm. 16 i 17), Mariló Àlvarez Sanchis signarà Relats d’un futur imperfecte.

-Dia 4 de maig a les 11:00, a la caseta de la Llibreria el Cresol (expositors núm. 35 i 36), Lourdes Boïgues signarà La màquina i els somnis i L’estirp del caçador.

-
Dia 5 de maig a les 13:00, a la caseta de la Llibreria el Cresol (expositors núm. 35 i 36), David González signarà El drac del Patriarca.


Com arribar-hi
Jardí de Vivers, València (Carrer de Cavanilles, 1, 46010 València)