ESDEVENIMENTS


«Terra de llegendes», contacontes amb Alícia Casanova

5 maig 2019 / 12:00

«Terra de llegendes», contacontes amb Alícia Casanova.

Això era fa molts anys, a Calp, que vivien felices les sirenes. Però un dia va aparéixer de les profunditats de les aigües un monstre espantós que se les volia engolir...

Tombatossals era un gegant de roca amb una força descomunal. Vivia a les terres de Castelló amb els seus amics Arrancapins, Bufanúvols, Tragapinyols i Cagueme. Un dia, el rei Barbut de Castelló li demanà un favor...

EL MONSTRE I LES SIRENES I TOMBATOSSALS

Alícia Casanova Belda

Alícia Casanova fa més de trenta anys que es dedica a l’ensenyament. També ha sigut mestra de teatre i ha fet cursos d’escriptura al Cefire. Autora de l’Enciclopèdia misteriosa dels éssers diminuts, és especialista a contar històries fantàstiques per a grans i menuts.

Irene Bofill estudià Belles Arts a la facultat de San Carlos de València i a l’Accademia di Belle Arti de Bolonya, on decidí que volia dedicar-se a la il·lustració. Després de llicenciar-se el 2014, cursà un Màster de Disseny i Il·lustració a la Universitat Politècnica de València i des d’aleshores du a terme treballs de tota mena com a il·lustradora freelance, que combina amb tallers i cursos d’expressió artística i creativitat. Irene adapta tècnica i estil a cada projecte que se li planteja. Apassionada pel color, gaudeix creant personatges que habiten mons en què es barregen fantasia i realitat.

Marc Bou és llicenciat en Belles Arts i treballa com a il·lustrador per a diverses editorials, sobretot com a dibuixant de llibres infantils i juvenils per a Bromera, Andana i Onada entre altres. Actualment també està participant com autor complet en la revista de còmic Kodomo amb la història El nombre de Zale, per a ECC ediciones.


Com arribar-hi
Espai Autors II. Jardí de Vivers, València (Carrer de Cavanilles, 1, 46010 València)