ACTUALITAT


Al mal temps bona cara... i molts llibres!

15 novembre 2022

Un altre any, Edelvives va estar present a Castelló en la gran festa del llibre en valencià. Ni tan sols la pluja intermitent va fer que els llibres deixaren de brillar amb llum pròpia!

La Plaça del Llibre de Castelló va tenir lloc els dies 10, 11, 12 i 13 a la plaça Hort dels Corders. Aquesta nova ubicació no va alterar en absolut la diversitat d’activitats a les quals ens tenen acostumats: presentacions, contacontes, teatre, música... Sense oblidar, naturalment, les parades de llibres amb representació de les principals editorials i la llibreria virtual, amb més de 12.000 títols.

I com no podia ser d’una altra manera, Edelvives hi va estar present amb una activitat molt especial: «Escriure llibres infantils», adreçada a totes aquelles persones interessades en el procés d’escriptura. Així, el conegut Miguel Alayrach, autor del nostre benvolgut Qui ha matat el meu peluix, va ser entrevistat per Irene Rodrigo. I el resultat d’aquesta col·laboració no va poder ser més interessant. Miguel ens contar amb detall els secrets millor guardats per a conquerir un públic tan difícil, els més menuts i menudes de la casa: la cerca de lectors i lectores zero, el tractament d’històries d’interés del públic infantil i molts altres consells que van fer les delícies dels potencials escriptors i escriptores de Castelló.

En resum, una jornada interessantíssima on els llibres novament van ser els protagonistes.