ACTUALITAT


Booktrucks Edelvives, un nou concepte de botiga

11 desembre 2019

Ja tenim al nostre abast un espai nou creat per a gaudir dels llibres més interessants d’Edelvives.

Les sorpreses són part de la filosofia del Grupo Edelvives. En aquesta ocasió, no han faltat al seu costum i han presentat un xicotet però innovador concepte, el booktruck. Aquesta nova forma de punt físic consisteix en un carret encantador on, en un altre temps, podrien haver-se venut gelats; però ara es presenten xicotetes joies literàries per a xiquets, joves i, fins i tot, adults enamorats de la il·lustració. Així, s'hi ofereix una selecció dels llibres més interessants del fons editorial de Edelvives juntament amb les seues novetats.

Sempre és important gaudir d’una bona lectura o deixar-se atrapar per la bellesa d’un àlbum il·lustrat, però aquest punt itinerant de venda pot resultar, justament en aquest moment, més interessant que mai. Hi trobaràs el regal ideal per a aquella persona tan especial, o l’obra de la qual t’has enamorat i vols autoregalar-te. A més a més, triar els llibres ideals resulta molt fàcil, ja que pots fer-los una ullada i consultar-los en pocs minuts, fins a deixar-te seduir pels seus encants.

I no patisques si no trobes el llibre que buscaves. Si en vols un que no estiga exposat, el podràs demanar en el mateix booktruck. Es converteix així en el punt de referència per a qualsevol producte d’Edelvives.

Per a tenir un punt extra de motivació, durant el període nadalenc, per cada llibre que s’adquirisca es podrà provar sort amb la ruleta de la fortuna i guanyar llapis, bosses o interessants descomptes.

I tot açò molt prop de tu, al Centre Comercial Bonaire (Autovia de l’Est, km 345, 46960 Aldaia, València) i al centre Comercial Gran Via (Carrer José García Sellés, 2, 03015 Alacant).

A més del booktrucks de la Comunitat Valenciana, trobaràs altres punts de venda itinerant en altres ciutats:

  • C. c. Les Roses: Avinguda de Guadalajara, 2, 28032 Madrid.
  • C. c. Montecarmelo: Carrer del Monestir de Arlanza, 20, 28034 Madrid.
No t’ho pots perdre! Acosta’t i gaudeix dels booktrucks d’Edelvives.

Llibres que brillen. Sempre prop de tu!