ACTUALITAT


Carles Cano i Isa Romero a la Fira del Llibre de València

19 octubre 2021

La Fira del Llibre de València se celebra excepcionalment el mes d’octubre després de l’aturada forçosa per la pandèmia i es converteix en un punt de retrobament del públic amb els seus autors i autores preferits.

Carles Cano ha recuperat la seua activitat pels principals esdeveniments del panorama literari valencià que se celebren durant aquesta tardor. En aquesta ocasió, va reparéixer a la 59 Fira del Llibre de València amb una activitat programada per al dissabte 16 d’octubre de matí. Així, va captivar els assistents amb un contacontes d’El barranc de l’Encantada, la darrera novetat de la col·lecció «Terra de Llegendes», escrita per Alícia Casanova Belda i il·lustrada per Raquel Sánchez Pros. Aquesta és la història de tres amics de la vila de Planes que la nit de Sant Joan s’internen al barranc de l’Encantada per a trobar una misteriosa donzella capaç de concedir-los els seus desitjos. Una aventura trepidant i perillosa amb què gaudiren tant persones menudes com grans.


D’altra banda, diumenge 17 d’octubre de matí, a la caseta 40 de la llibreria El Cresol, Isa Romero va signar exemplars de 25 de maig, la seua primera novel·la amb Edelvives. Es tracta d’una història centrada en el bombardeig ocorregut a Alacant el mateix 25 de maig de 1938; un relat a cavall entre la realitat i la fantasia en temps de guerra protagonitzat per Maria de la Serra, una dona que es vist amb la roba del seu marit desaparegut, i una xiqueta molt especial, que haurà de trobar el seu germanet i, també, el seu nom. Sense dubte, un títol fantàstic i emocionant que fa les delícies dels lectors i lectores més joves, però també dels que ja no ho són tant. 

Juntament amb aquests dos actes, una bona selecció de llibres d’Edelvives podran trobar-se fins al 24 d’octubre, últim dia de fira, a l’envelat de les Editorials Valencianes que es troba a l’explanada dels Jardins de Vivers. Des de l’any 2019 no havia pogut celebrar-se aquest esdeveniment literari en format presencial i, a jutjar per les cues i l’afluència de gent a les activitats, podem confirmar que està sent tot un èxit de participació.