ACTUALITAT


Croqueta digital: elegit producte d’avantguarda per a l’aula en SIMO 2019

5 novembre 2019

Edelvives ha rebut el reconeixement de SIMO EDUCACIÓN INNOVA 2019 pel projecte d’infantil Croqueta digital.

Per tercer any consecutiu, SIMO EDUCACIÓN va presentar la plataforma SIMO EDUCACIÓN INNOVA, una iniciativa que té com a objectiu destacar les aportacions tecnològiques més rellevants desenvolupades en l’àmbit educatiu de totes aquelles que s’han presentat al Saló. En aquesta ocasió, es va celebrar del 5 al 7 de novembre.

En aquesta convocatòria, el projecte Croqueta digital del Grupo Edelvives, es troba entre els productes d’avantguarda seleccionats pel comité. Cada any SIMO EDUCACIÓN INNOVA selecciona nous equips, serveis i solucions presentats que destaquen pel seu caràcter innovador. Amb això, SIMO EDUCACIÓN pretén reconéixer la innovació en l’àmbit de la tecnologia de l’educació, la tasca que duen a terme les empreses en aquest sector, a més de ressaltar i difondre les aportacions més significatives en aquest camp.

Croqueta és el primer projecte d’Infantil basat en els estudis de la neurociència. Per aquest motiu, respon la pregunta de com aprén el cervell a través de sis claus, que s’activaran a l’escola, per a aconseguir que els alumnes aprenguen de manera significativa i consoliden els seus aprenentatges: sorpresa, creativitat, gestió emocional, holístic, moviment i processos cognitius.

A més dels materials tradicionals, el projecte ofereix:

  • Croqueta digital, el producte premiat, consta de dues modalitats:
    • Alimenta la teua ment: materials del projecte amb eines addicionals per a treballar en la PDI.
    • Joc Croqueta: activitats de plantejament gamificat.
  • Mind on: plataforma d’aprenentatge adaptatiu que relaciona continguts curriculars i neurodesenvolupament.
Aquest reconeixement suposa un gran èxit per al projecte i per a l’editorial.
Edelvives, en l’avantguarda educativa i tecnològica, transforma l’educació.