ACTUALITAT


Dibuixant bruixes amb Ana Zurita

9 juliol 2019

La il·lustradora Ana Zurita ha dut a terme un taller sobre il·lustració al CEIP La Patacona de València

Aquest final de curs, els alumnes del CEIP La Patacona de València han pogut gaudir d’un taller d’il·lustració impartit per Ana Zurita, autora d’il·lustracions com les del llibre El primer vol de la bruixeta Tornassol o alguns dels llibres de text de Valencià de Primària.

La il·lustradora va nàixer a València, on es llicencià en Belles Arts a la Universitat Politècnica, ja que mai s’imaginà fent cap altra cosa que no fora dibuixar. L’any 2005 començà a treballar com a il·lustradora professional i ha treballat per a diverses editorials, en les quals sempre ha destacat en la il·lustració infantil (contes, àlbums il·lustrats, llibres de text...).

Ana Zurita és una col·laboradora habitual d’Edelvives Comunitat Valenciana i molt prompte podreu gaudir-ne amb un projecte nou en què està treballant per a una de les nostres col·leccions de Literatura. Però encara haureu de tenir una miqueta de paciència...

De moment, si teniu ganes que una il·lustradora com Ana Zurita o qualsevol altre dels nostres il·lustradors passe pel vostre centre a fer un taller de dibuix, poseu-vos en contacte amb nosaltres i us explicarem com aconseguir-ho.

Ah! I no oblideu emportar-vos aquestes vacances per a gaudir a la platja, a la muntanya, a la piscina o allà on aneu el llibre El primer vol de la bruixeta Tornassol, una aventura divertidíssima que us encantarà, a partir de 8 anys.