ACTUALITAT


Edelvives presenta les novetats en valencià en la Plaça del Llibre de València

11 febrer 2019

L’encontre literari va tenir lloc a València entre l’1 i el 4 de novembre i va comptar amb la participació d’autores i il·lustradores d’Edelvives.

Edelvives va participar el passat mes de novembre en la sisena edició de la Plaça del Llibre que es va celebrar a la plaça de l’Ajuntament de València, una cita literària anual que té lloc entre escriptors, il·lustradors i lectors amb l’objectiu de donar a conéixer les novetats literàries en valencià.

Entre les publicacions d’Edelvives, destaquen les llegendes il·lustrades que inauguren la col·lecció «Terra de llegendes», adaptades per als més menuts a càrrec d’Alícia Casanova a partir de personatges que formen part de l’imaginari col·lectiu valencià: L’escala de la donzella i El drac del Patriarca. Els seus il·lustradors, Marta Chaves i David González, respectivament, estigueren signant llibres als més menuts. A més, cal destacar que El drac del Patriarca va quedar entre els vint llibres més venuts i el tercer més venut de literatura infantil.

Marta Chaves

La il·lustradora Marta Chaves.

Marta Chaves

La il·lustradora Marta Chaves.

Terra de lleguendes

Títols de la nova col·lecció «Terra de llegendes».

Pel que fa a literatura juvenil, l’autora del llibre de ciència-ficció Relats d’un futur imperfecte, Mariló Àlvarez, va presentar la seua obra en un acte conduït per Irene Rodrigo, presentadora del programa radiofònic i de televisió Una habitació pròpia. Aquesta obra —pensada per a joves lectors d’entre 14 i 18 anys—  recull nou relats que s’endinsen en universos distòpics amb ciutats arrasades per la guerra, mons desèrtics i invencions maquiavèl·liques posades al servei dels éssers humans. La jove escriptora és actualment una de les poques veus literàries de ciència-ficció en valencià.

Irene Rodrigo i Mariló Àlvarez

Irene Rodrigo i Mariló Àlvarez durant l’acte.

Irene Rodrigo i Mariló Àlvarez

Irene Rodrigo i Mariló Àlvarez durant l’acte.

Mariló Àlvarez

L’escriptora Mariló Àlvarez durant la signatura d’exemplars.