ACTUALITAT


El llibre en valencià torna a brillar a Alacant

26 abril 2021

La 5a edició de la Plaça del Llibre d’Alacant va reunir milers de persones en una edició molt peculiar pel context sanitari, però que va mostrar novament les ganes que té el públic de llegir en valencià.

El llibres en valencià van inundar la Plaça el Port d’Alacant en un cap de setmana molt especial per a la cultura, ja que aquest esdeveniment coincidia amb el Dia Internacional del Llibre. I sens dubte aquesta celebració va ser tot un èxit atés el nombre de visitants, que en certs moments van arribar a formar llargues cues per poder accedir-hi. Com va recordar durant la inauguració Teresa Val, de la Fundació Full, «amb la Plaça del Llibre, la ciutat d’Alacant es converteix en la capital dels llibres en valencià durant un cap de setmana».

I, naturalment, Edelvives no es podria perdre aquest esdeveniment literari. Diumenge va tenir lloc la presentació del llibre 25 de maig, d’Isa Romero. Durant aquest acte, l’autora va desvelar als assistents tots els secrets d’un dels llibres revelació de la primavera, de la mà d’una presentadora d’excepció: l’escriptora Lliris Picó. Posteriorment, desenes de persones van poder aconseguir un exemplar signat d’aquesta novel·la, que ens mostra un dels esdeveniments més difícils de la nostra història amb un to tendre, optimista i esperançador, fusionant amb mestria fantasia i realitat.