ACTUALITAT


El nou Chromebook de DELL EMC en exclusiva amb Edelvives

20 juny 2018

El nou Chromebook de DELL EMC, distribuït en exclusiva pel Grupo Edelvives, està a la disposició dels seus usuaris amb noves i avançades prestacions per a ús escolar.

Fa tres anys es va presentar en el BETT, la major fira d’Educació i Tecnologia, el Chromebook en un acte conjunt d’Edelvives, DELL EMC i Google. Aquest dispositiu està sent utilitzat per milions de docents per la seua facilitat d’ús, seguretat, compatibilitat i baix cost. Els centres educatius capdavanters han portat amb aquestes eines la innovació tecnològica a les aules amb la finalitat de promoure pedagogies actives i motivadores. 

En aquests temps d’experiència conjunta, aquestes empreses han elaborat una proposta digital integral que ha facilitat la introducció de la tecnologia a l’aula, ha posat en marxa aplicacions innovadores, ha brindat acompanyament al docent i ha optimitzat el procés d’ensenyament en funció de les competències, la qual cosa ha permés aconseguir l’èxit educatiu a les aules. 

Ara, el nou model de Chromebook, un dispositiu 360°, preparat per a veure-hi i escriure des de qualsevol angle, posseeix doble càmera, és resistent a vessaments de líquids i impactes accidentals i té una bateria que pot estar activa durant més de deu hores.

La gran novetat per als alumnes és la incorporació d’un llapis capacitatiu per a l’ús del Chromebook. Amb aquest llapis d’alta precisió podran prendre notes a l’aula de forma digital.

D’altra banda, el portàtil Chromebook, preparat per a aconseguir l’èxit escolar, incorpora un teclat segellat, resistent a abocaments; les seues cobertes de goma protegeixen la base i té una pantalla LCD de cristall líquid. Ha sigut sotmés a proves per a resistir caigudes de 30’’ en superfícies d’acer, per la qual cosa pot resistir-ne l’ús en motxilles, menjadors i autobusos.

Per les seues magnífiques prestacions, s’espera que el dispositiu es convertisca en el més utilitzat en educació a Espanya. 

El Grupo Edelvives, líder en innovació i tecnologia, en acció conjunta amb DELL EMC, revoluciona l’educació proporcionant als seus usuaris el millor dispositiu amb el contingut més innovador.