ACTUALITAT


Èxit absolut en la Fira del Llibre de València

19 maig 2022

Superades totes les dificultats, la Fira del Llibre de València ha tornat a brillar en les dates habituals.

Ni la pandèmia ni la pluja han fet que aquesta edició tan esperada de la Fira del Llibre de València haja lluït amb la màxima esplendor després d’uns anys tan complicats. I és que sens dubte aquesta era una edició molt esperada i que va satisfer totes les expectatives: no sols es va aconseguir un rècord de participació, amb 66 expositors i 101 casetes, sinó que la afluència de públic va ser molt destacable.

Naturalment, Edelvives no es podia perdre aquest esdeveniment i va estar present amb les novetats i alguns dels seus llibres més emblemàtics en l’envelat de les editorials valencianes, a més d’oferir diverses activitats pensades per a tots els públics. 

Primerament va ser Carles Cano qui va donar vida a la Quarantamaula, el nou títol de la col·lecció Terra de Llegendes. El públic va poder gaudir també de la presència de l’autora, Alícia Casanova, i l’il·lustrador César Barceló, qui en directe i de manera magistral va recrear les escenes més importants d’aquesta llegenda i d’altres relats, per a gaudi de menuts i majors. 

L’últim cap de setmana va resultat especialment intens, començant per la presentació de Seguint els temps, una novel·la juvenil de Lucía Arenas ambientada en la Gandia de l’edat mitjana. La presentadora de l’acte, l’escriptora M. Jesús Bolta, va tenir l’ocasió de desvelar al públic alguns dels secrets d’aquesta novel·la plena d’aventures, amor i amistat.

I al dia següent, doble cita literària per a tots els públics: d’una banda, Pasqual Alapont va presentar un dels títols més sorprenents i divertits de la temporada, L’equip de les xiques, amb una companyia de luxe: la genial il·lustradora de l’obra, Julia Cejas, la periodista Esperança Camps i l’entrenadora de futbol i expilot Patricia Campos. També va haver-hi temps per al món del còmic amb l’il·lustrador Pablo Broseta, qui va estar signant exemplars del llibre Partidazo entre chatarra, de la nova col·lecció Astrogames,

Gràcies a totes les persones que us hi vau acostar a gaudir d’aquesta edició de la Fira. I als que no, us esperem a la pròxima edició amb molts més llibres i sorpreses.