ACTUALITAT


La Plaça de l’Ajuntament de València s’inunda de llibres

2 novembre 2020

Entre els dies 28 d’octubre i 1 de novembre de 2020 ha tingut lloc la 8a edició de la Plaça del Llibre de València. Un esdeveniment molt esperat on Edelvives ha tornat a participar activament.

Amb un oratge fabulós i un ambient festiu, la 8a Plaça del Llibre de València va demostrar que fins i tot en aquestes circumstàncies tan difícils és possible (i necessari) impulsar la cultura. Així ho van poder comprovar els milers de persones que durant aquests dies han visitat les diferents parades i gaudit d’un programa molt divers i ple de propostes per a tots els públics.

Nosaltres vam voler ser-hi presents, amb dues activitats ben interessants: divendres 30 de novembre, els amants de la ciència-ficció i les distopies van assabentar-se dels secrets més amagats de La ciutat aèria, gràcies a l’entrevista de la Valentúber Sénia Mulayali a l’autor, Jordi Colonques, i la il·lustradora, Vero Navarro. Una xarrada amena i molt interessant que ens va permetre conéixer l’autèntic caràcter dels personatges del llibre i els motius que els impulsen a actuar com ho fan, en una societat complexa no tan allunyada dels nostres problemes actuals.

I dissabte 31 de matí, per a celebrar com toca la vespra de Tots Sants, un contacontes espectacular a càrrec de Carles Cano de dues llegendes molt nostres: L’escala de la donzella i Les bruixes i el pescador. A més a més, els més menuts pogueren endur-se després una dedicatòria d’Alícia Casanova, autora de la col·lecció Terra de llegendes, i de Fran Parreño, il·lustrador de Les bruixes i el pescador.

En resum, un pla genial del qual vam gaudir de manera segura i responsable. Moltes gràcies a tots els qui vau passar per a disfrutar d’aquest esdeveniment tan especial i també als organitzadors i organitzadores. A les nostres xarxes socials (Facebook i Instagram) podreu trobar un resum fotogràfic d’aquests dies tan intensos. Fins molt prompte!