ACTUALITAT


Llegir per a viatjar: recomanacions d’estiu

10 juliol 2019

Aquestes vacances, Edelvives t’anima a alçar el vol amb un bon llibre. Ací t’ensenyem com fer-ho. Gaudeix del viatge!

Intruccions per a «viatjar amb llibre»: puja a la pàgina, llig, vola, pedaleja, gaudeix, registra el que veus, escolta el que sents, torna, comparteix la lectura. Senzilla, veritat? Ara sols queda que tries el teu vol.

Llegim en valencià

Si viatges pel nostre territori, emportar-te un dels llibres de la col·lecció per a primers lectors Terra de llegendes t’ajudarà a conéixer molt millor indrets i històries de la Comunitat Valenciana que potser no sabies i que són plenes de misteris... Faràs turisme per la ciutat de València? No oblides El drac del Patriarca! Tens ganes de platja i aniràs a la Marina Alta? Doncs El monstre i les sirenes t’encantara! T’agrada més la muntanya? L’escala de la donzella t’espera a Moixent. I no podien faltar els gegants de Castelló a Tombatossals. I tu, quin tries?

A l’estiu, una de les activitats més divertides és anar amb bicicleta. Pots conéixer llocs nous, fer esport, passar l’estona amb amics, amigues i família... Com? Que encara no saps anar amb bicicleta? O coneixes algú que no en sap? O la teua bicicleta no et fa massa cas? Doncs aleshores no pots perdre’t aquest manual divertidíssim per a domesticar una bicicleta salvatge: La bicicleta, d’Anca Balaj, a partir de 6 anys.


A partir de sis anys, també tens altres històries plenes d’emocions a Xafardeig, de Pepe Maestro, o Un regal per a Sílvia, de Fran Pintadera.     

I si tens huit anys o més, riuràs moltíssim amb aquestes dues aventures, una de bruixes i una de marcians: El primer vol de la bruixeta Tornassol, de Pep Castellano, i Que venen els marcians!, de David Fernández Sifres.

A partir de 10 anys, no ets pots perdre aquests llibres sobre misteris i desaparicions: Misteri a la mansió Lumpini, de M. Carmen Sáez; L’estranya desaparició dels formatges quadrats, de Pura María García, i El secret d’Enola, de Daniel Hernández Chambers.

I si t’agrada la narrativa fantàstica, en la nostra col·lecció juvenil trobaràs L’estirp del caçador, de Lourdes Boïgues, on apareixen bruixes, àngels, homes llop... 

No podíem acabar sense recomanar també un bon llibre de relats per als amants de la ciència-ficció, Relats d’un futur imperfecte, de Mariló Àlvarez Sanchis.

I si voleu completar aquestes recomanacions amb llibres en castellà, feu clic damunt de Peter Pan i trobareu uns títols fabulosos per a viatjar amb la lectura.

Molt bones vacances!