ACTUALITAT


Miguel Alayrach i DetectEva a la Fira del Llibre de Castelló

1 desembre 2020

Miguel Alayrach, autor de «Qui ha matat el meu peluix?», va explicar interessants aspectes sobre el procés de creació literària en un esdeveniment molt especial.

La curiosa DetectEva continua imparable en la seua ruta pels principals esdeveniments del panorama cultural valencià. En aquesta ocasió, no es va voler perdre la 36 edició de la Fira del llibre de Castelló. I el marc incomparable per a aquesta cita va ser el Casino Antic, on més d’una vintena de persones van poder conéixer de primera mà els secrets d’aquest personatge.


Miguel Alayrach, autor de Qui ha matat el meu peluix?, va ser l’encarregat de presentar el llibre i desvelar algunes de les curiositats tant de DetectEva, la xiqueta protagonista, com del mateix procés de creació. De fet, fa poques setmanes que els xiquets i les xiquetes de Castelló ja van poder gaudir d’un taller de creació literària al voltant d’aquest personatge tan entranyable, nascut de la ploma de Miguel Alayrach i els pinzells d’Ana Zurita.


Juntament amb aquest acte, la 36 edició de la Fira del Llibre de Castelló ha presentat entre els dies 19 al 29 de novembre un nodrit programa (presentacions, contacontes, converses, signatures...) en què es combinaven les activitats presencials amb les virtuals. Una mostra més que la cultura, en els moments més difícils, no sols no para sinó que és absolutament imprescindible.