ACTUALITAT


Miguel Alayrach presenta «Qui ha matat el meu peluix?» al Castelló Negre

28 febrer 2020

El festival literari, dedicat exclusivament al gènere negre i que complia la desena edició, va ser l’escenari triat per a donar a conéixer el nou llibre de l’autor de Geldo.

Si t’agrada investigar misteris, estàs de sort! Enguany podràs seguir a detectEva i ajudar-la a resoldre el misteri de l’assassinat del seu peluix. La història, escrita per Miguel Alayrach i il·lustrada per Ana Zurita, va ser presentada dins del festival literari Castelló Negre, que comptà amb autors tan rellevants del món de les lletres com Marta Robles, Vicente Vallés o Blue Jeans, entre altres.

Per primera vegada en una dècada, els organitzadors apostaren per introduir la literatura detectivesca als més menuts i va ser, ni més ni menys, que amb la nostra simpàtica detectEva i la seua recerca del culpable a Qui ha matat el meu peluix? 

Miguel Alayrach acudí a l’esdeveniment per partida doble: primer, el dia 10 en la seu de Benicàssim, en el CEIP Santa Àgueda, en què un centenar d’estudiants de 8 anys escoltaren amb atenció com es crea una gran història de crims, misteris i pistes; i dimarts 11, a Castelló, a la Biblioteca Provincial, on Qui ha matat el meu peluix? va tenir l’honor d’inaugurar el club de lectura amb quinze xiquets i xiquetes de 6 anys en què van analizar el conte, s’imaginaren finals alternatius i van pintar de diferents colors els protagonistes de la història.