ACTUALITAT


Nou èxit d’assistència a la Plaça del llibre de Gandia

31 maig 2021

El llibre en valencià va tornar a ser el gran protagonista del panorama cultural a la Plaça del llibre de Gandia, que va tenir lloc entre els dies 27 i 30 de maig.

Després de l’èxit de les Places del llibre de València, Castelló i Alacant, sabíem que en la cita de Gandia no podia ser diferent. A més a més, s’hi van afegir un oratge magnífic i les ganes dels gandiencs i les gandienques, que en la primera edició d’aquest esdevinement es van bolcar per complet. 

I a Edelvives Comunitat Valenciana estem molt contents que aquest fora el lloc escollit per a la presentació de l’última novetat de l’exitosa col·lecció Terra de Llegendes, El barranc de l’Encantada. Carles Cano va ser l’encarregat de divertir el públic més jove amb la narració d’aquesta llegenda adaptada per Alícia Casanova, i il·lustrada magistralment per Raquel Sánchez Pros. Però Carles va delectar-nos també amb altres contes de la col·lecció, com ara Les bruixes i el pescador i L’escala de la donzella, il·lustrades per Fran Parreño i Marta Chaves respectivament. Històries fantàstiques que van fer les delícies de menuts i grans, i que s’emmarcaven perfectament dins del fil conductor d’aquesta edició de la Plaça del Llibre: «Arrels, identitat i territori».

I aquesta va ser només una de les més de 40 activitats programades, entre presentacions, tertúlies i contacontes. A les quals s’afig també la llibreria virtual. Tot un esdeveniment per a la literatura en la nostra llengua que de segur que torna a repetir l’èxit en properes edicions.