ACTUALITAT


Nous projectes, noves il·lusions

9 maig 2019

Edelvives presenta un nou projecte d’Infantil i amplia la seua oferta en el projecte gamificat de Primària.

Els dies 7 i 8 de maig més de cent mestres de la nostra comunitat van tenir l’ocasió de conéixer a l’hotel Westin de València dos dels projectes que Edelvives ha desenvolupat recentment. D’una banda, l’innovador projecte d’Infantil Croqueta, basat en els últims avanços de neurociència; d’altra banda, La llegenda del Llegat, l’exitós projecte de Primària que ja l’any passat va revolucionar les aules de Primària, i que enguany amplia cursos.

Presentació del nou projecte d’Infantil Croqueta

Carmen Llopis, coautora del projecte juntament amb Raúl Bermejo i Chema Lázaro, va ser una de les encarregades de presentar Croqueta a les més de 140 mestres d’Infantil que van assistir a la presentació. Un projecte basat en la neurociència i que aconsegueix, així, oferir un material flexible, obert i completament adaptat al desenvolupament real dels xiquets i les xiquetes de 3, 4 i 5 anys, acompanyat a més de moltíssimes eines (bosseta de creativitat amb materials manipulables, diverses aplicacions i versió digital, etc.).

La sorpresa és una de les claus en què es basa aquest projecte, com a eina de motivació dels xiquets i les xiquetes. I precisament la sorpresa és un dels sentiments que desperta el nou projecte d’Infantil d’Edelvives, tant pel mateix nom com pels seus fonaments i la originalitat dels materials. Si tu també et vols sorprendre, ja saps: fes la croqueta!

Presentació del projecte de Primària La Llegenda del Llegat

Ja són molts els mestres que coneixen aquest projecte i l’han pogut desenvolupar per als cursos de 1r i 2n de Primària. No en va, va rebre el reconeixement de SIMO EDUCACIÓN INNOVA 2018 i s’ha convertit en un dels projectes de referència en innovació educativa. Ara Edelvives completa l’oferta amb tots els cursos de l’etapa de Primària, sempre amb el mateix referent: basar-se en la gamificació com a eina de motivació dels xiquets i les xiquetes, tot allò reforçat amb un potent desenvolupament de metodologies actives, processos cognitius i una oferta digital única i que permet als alumnes consolidar els coneixements d’una manera molt amena i als mestres fer un seguiment personalitzat dels seus progressos.

El mag Rafa Píccola, doble premi mundial de màgia, va ser l’encarregat d’amenitzar l’acte amb trucs realment impactants. En resum, un ambient divertit i ple de sorpreses, però també de misteri i aventures, propi d’aquest projecte. Ara sí, l’aventura ha arribat a tots els cursos de Primària...