ACTUALITAT


Recuperant l’antiga normalitat: Edelvives present de nou a la Plaça del Llibre de Castelló

19 octubre 2021

La tercera edició de la Plaça del Llibre de Castelló enceta una tardor carregada d’esdeveniments literaris.

La Plaça del Llibre de Castelló tindrà lloc del 14 fins al diumenge 24 d’octubre i coincideix enguany amb la 37 Fira del Llibre. Així, durant deu dies, a la plaça de Santa Clara de la capital de la Plana, es podrà gaudir de taules redones, presentacions i altres activitats relacionades amb la literatura i la lectura. Serà, a més, una edició molt especial; un festival de llibres silenciós, com l’han anomenat des de l’organització, ja que s’emmarca en una zona acústicament saturada (ZAS). 

Edelvives també hi està present en aquesta edició amb la mateixa il·lusió de sempre. Així, el darrer dissabte 16 d’octubre de matí, l’actriu, pallassa, contacontes i monitora de medi ambient Rosabel Canós, l’ànima de Contaclown, va ser l’encarregada de fer gaudir els més menuts amb un contacontes amb Kamishibai a partir de dos dels títols de la col·lecció «Terra de Llegendes»: Les bruixes i el pescador, d’Alícia Casanova i il·lustracions de Fran Parreño, sobre el misteriós descobriment d’un pescador la nit de Tot Sants, i Tombatossals, de la mateixa autora i amb il·lustracions de Marc Bou, que presenta una història sobre el conegut gegant de roca amb una força descomunal. El públic familiar que s’hi va acostar va gaudir en directe de la màgia de la narració oral, els contes populars, la il·lustració i el teatre de paper.

A més d’aquesta activitat, Edelvives compta també amb un expositor a la Plaça del Llibre de Castelló on es podran trobar molts dels títols del catàleg literari de l’editorial i descobrir un bon grapat de novetats per a omplir les prestatgeries.