ACTUALITAT


Reprenent il·lusions: Edelvives a la Plaça del llibre de Castelló

19 octubre 2020

Per fi va tenir lloc una de les primeres cites literàries presencials durant la pandèmia, la segona edició de la Plaça del llibre de Castelló.

Malgrat totes les dificultats, durant els dies 15 a 19 d’octubre va tenir lloc la celebració de la segona edició de la Plaça del llibre de Castelló, una cita llargament esperada i que clarament ha sigut tot un èxit gràcies a l’esforç dels organitzadors i la implicació de les més de mil persones que s’hi van acostar. Així, el públic va poder gaudir en directe de taules redones, presentacions, contacontes... en el que ja s’ha convertit en un dels aparadors més importants de la producció editorial en valencià.

I com no podia ser d’una altra manera, Edelvives hi va estar present, amb molta il·lusió i tones d’energia acumulada per a tornar a fer coses junts. Així, la divertidíssima Paula Te Cuenta va ser l’encarregada de fer gaudir els més menuts amb les històries d’una xiqueta molt curiosa i perspicaç: la genial DetectEva, protagonista de Qui ha matat el meu peluix?, de Miguel Alayrach (autor) i Ana Zurita (il·lustradora). Posteriorment, el públic assistent també tingué l’oportunitat de parlar amb l’autor durant la signatura de llibres.

I si no vas poder gaudir en directe d’aquesta activitat, tens una altra oportunitat en la pàgina web de la Plaça del llibre, fent clic ací.