ACTUALITAT


Un acord dinamitzador de l’aprenentatge. Continuem sumant!

11 novembre 2021

Fundació Edelvives, Edelvives, el Grupo AE i Escoles Catòliques Comunitat Valenciana firmen un acord de col·laboració amb l’objectiu de dinamitzar l’aprenentatge i la certificació en competència digital d’alumnes.

Fundació Edelvives, Edelvives i Grupo AE han segellat un nou acord, aquesta vegada amb Escoles Catòliques Comunitat Valenciana, per a dinamitzar l’aprenentatge i la certificació en competència digital de l’alumnat d’Escoles Catòliques Comunitat Valenciana a través del programa de certificació d’estudiants.

Escoles Catòliques Comunitat Valenciana promourà així la certificació d’estudiants entre els seus 300 centres educatius integrats afiliats, amb 165.000 alumnes.

En la signatura que va tenir lloc ahir, 10 de novembre, van estar presents: Vicenta Rodríguez, secretària autonòmica d’Escoles Catòliques Comunitat Valenciana; Eva Nadal, de l’àrea pedagògica d’Escoles Catòliques Comunitat Valenciana; Javier Cendoya, director general del Grupo Edelvives; Juan Pedro Castellano, director de la Fundació Edelvives; Leticia Carranza, responsable de l’àrea d’Institucions Educatives, i Fernando Rodríguez, CEO del Grupo AE. 

A través d’aquest acord, Escoles Catòliques Comunitat Valenciana acostarà el programa de certificació oficial per a estudiants que han desenvolupat Grupo Edelvives i Grupo AE a tots els centres escolars que aposten per la transformació digital dels seus alumnes.

Aquest programa, impartit al Campus Edelvives Powered by Grupo AE, compta amb dos nivells competencials: L1 i L2.
Aquests nivells de certificació van destinats a estudiants de 5é i 6é de Primària, ESO i Batxillerat i les dues certificacions persegueixen l’ús de la tecnologia de manera crítica, creativa i segura.

El CEO i Fundador de Grupo AE, Fernando Rodríguez, ha assenyalat: «Compartim el gran esforç que estan fent en Escoles Catòliques per modernitzar i implementar processos d’innovació. Estem convençuts que tenir estudiants digitalment competents accelerarà aquests processos. Més que mai, és prioritari ajudar i motivar els estudiants a desenvolupar les noves habilitats del segle XXI, com el pensament crític, la creativitat i la competència digital, per a col·laborar, comunicar-se i resoldre problemes eficaçment».

Más información en Google Digital Skills Certified Student - Grupo-ae

El Grupo Edelvives, amb més de cent trenta anys en el sector editorial, desenvolupa una proposta educativa des de la innovació i la tecnologia, i dona servei a institucions, docents, alumnat i famílies.

Sota el lema «Acompanyem processos, transformem realitats», la Fundació Edelvives té com a finalitat desenvolupar projectes i recursos que donen resposta a les necessitats actuals dels agents educatius: centres, equips directius, professorat, alumnes i famílies. Això es tradueix en l’elaboració de llibres i materials pedagògics i pastorals, cursos de formació, organització d’esdeveniments i assessorament als centres. En aquest moment, la Fundació té com a línia estratègica el desenvolupament del seu programa general sobre la cura: Cura Educativa Integral (CEI).

Sobre Grupo AE: acompanyem les institucions educatives en el seu camí cap a la innovació educativa. Dissenyem plans a mesura que asseguren la correcta modernització dels processos d’ensenyament i aprenentatge mitjançant la integració de tecnologia i l’ús d’eines digitals, el desenvolupament professional continu dels docents, tant en competència digital, com en aprenentatges actius, així com la transformació i disseny dels espais. Aposta per l’aprenentatge inclusiu, personalitzat i centrat en l’alumnat. 

Sobre Escoles Catòliques Comunitat Valenciana: constitueix la federació majoritària de centres educatius concertats de la Comunitat Valenciana. Pretenen, entre altres objectius, que els centres oferisquen una proposta educativa dinàmica que responga al seu Ideari i a la societat canviant, de manera que siguen reconeguts com a centres en què s’educa des dels valors de l’Evangeli i els professionals del qual estan identificats amb el projecte educatiu.