ACTUALITAT


Un cap de setmana de luxe: Baba Kamo i Benjamin Lacombe

21 desembre 2022

València es va convertir durant unes hores en la capital mundial del llibre il·lustrat gràcies a dos esdeveniments literaris: d’una banda, el Baba Kamo, la Fira Internacional del Llibre Il·lustrat, que va viure la seua cinquena edició; i de l’altra, Benjamin Lacombe va visitar la capital del Túria per a signar exemplars al seus fans més incondicionals. Es pot demanar més?

El Centre de Cultura Contemporània del Carme va tornar a albergar el Baba Kamo, un esdeveniment que ja s’ha convertit en un imprescindible abans de Nadal. I novament, l’èxit de públic va ser aclaparador, potser més gran encara que en edicions anteriors. Els il·lustradors i il·lustradores hi van trobar un gran fòrum on exposar les seues obres i fer contactes molt interessants; els i les lectores van poder gaudir d’una oferta amplíssima on trobar els regals més originals o la lectura ideal per als dies de festa; fins i tot la xicalla va gaudir d’un ambient ple de bona literatura adaptada als seus gustos i activitats d’allò més divertides.

Edelvives va tenir el plaer de ser una les editorials escollides per a estar present i gaudir així, un any més d’aquesta festa tan intensa i enriquidora. El públic que es va acostar al nostre estand va poder accedir a una gran varietat de títols, tant clàssics com recents, tant en valencià com en castellà, amb les il·lustracions com a protagonistes indiscutibles.

I per a acabar d’arredonir el cap de setmana, Benjamin Lacombe i Sébastien Pérez van acudir a la llibreria El Imperio per tal de presentar l’última novetat del famós il·lustrador francés, La sirenita, publicada per Edelvives. Més de cent persones van poder conéixer Benjamin i Sébastien en persona i emportar-se un exemplar signat amb una dedicatòria i alguna sorpresa més. 

Amb un cap de setmana tan complet nosaltres ja tenim llestos els nostres regals de Nadal. I tu, ja tens els teus regals Edelvives?