ACTUALITAT


Una plaça inundada de llibres

6 novembre 2019

L’encontre literari de la Plaça del Llibre de València ha reunit moltes editorials, entre elles Edelvives.

Edelvives ha participat del 30 d’octubre al 3 de novembre en la setena edició de la Plaça del Llibre que s’ha celebrat a la plaça de l’Ajuntament de València, una cita literària anual que té lloc entre escriptors, il·lustradors i lectors amb l’objectiu de donar a conéixer les novetats literàries en valencià.

Plaça del llibre Valencia 2019

Un pare i un fill s’interessen per la col·lecció Terra de llegendes.

Amb un expositor farcit d’àlbums il·lustrats, Edelvives es consolida com una de les editorials actives en la fira del llibre en valencià al nostre territori. Entre tots els llibres que es van portar a la fira, cal destacar els àlbums més clàssics de la casa, com ara Alícia o Jacominus de Rébecca Dautremer, les novetats de tardor per a trencar estereotips, com La nena amb dos pares, i, sobretot, alguns dels nostres títols més demanats en valencià, com ara El monstre i les sirenes.

Enguany, les persones que s’han apropat fins a la plaça de l’Ajuntament de València han pogut emportar-se un exemplar de Tombatossals i El drac del Patriarca signat pels seus il·lustradors, Marc Bou i David González.

Plaça del llibre Valencia 2019

Els il·lustradors David González i Marc Bou en la caseta de signatures de la Plaça del Llibre.