ACTUALITAT | EDUCACIÓ


Un acord dinamitzador de l’aprenentatge. Continuem sumant!

11 novembre 2021

Fundació Edelvives, Edelvives i Grupo AE han segellat un nou acord, aquesta vegada amb Escoles Catòliques Comunitat Valenciana, per a dinamitzar l’aprenentatge i la certificació en competència digital de l’alumnat d’Escoles Catòliques Comunitat Valenciana a través del programa de certificació d’estudiants Digital Skills.

Llegir més

Tots els teus llibres de text en menys de 5 minuts

7 juliol 2021

Edelvives vol facilitar a les famílies el procés de compra de llibres de text per al curs vinent i posa de nou en marxa aquesta plataforma que permet aconseguir tots els llibres, ja siguen d’Edelvives o d’altres editorials.

Llegir més

Converteix el teu centre en un STEAM REFERENCE SCHOOL

7 abril 2021

Ser un centre STEAM és el somni de moltes comunitats educatives. Ara és senzill fer-lo realitat. Si el centre té una proposta STEAM integrada, si el projecte STEAM afavoreix l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats, si compta amb docents especialitzats en l’àmbit STEAM, si disposa d’equipament i instal·lacions per a desenvolupar projectes STEAM, si comparteix recursos i experiències… pot convertir-se en un centre de referència, un STEAM REFERENCE SCHOOL.

Llegir més

Projecte Brisa: nou projecte de Religió Catòlica per a Educació Infantil

7 abril 2021

El projecte Brisa naix amb l’ànim de respondre a la necessitat de formació integral de les persones i, a més, aborda la indispensable dimensió religiosa.

Llegir més