ACTUALITAT | EDUCACIÓ


«Saber i guanyar temps», la proposta d’Edelvives en SIMO 2023

21 novembre 2023

L'editorial va inaugurar el seu estand en el Saló internacional de tecnologia i innovació educativa (SIMO) presentant el concurs «Saber i guanyar "temps"» conduït per l'imitador Raúl Pérez donant vida a Jordi Hurtado.

Llegir més

Edelvives multieditorial, la botiga en línia on pots aconseguir tots els llibres del col·le

20 juny 2023

Edelvives ofereix una plataforma en línia de compra de llibres de text de totes les editorials per al pròxim curs. Les famílies podran aconseguir tots els llibres ja siguen d’Edelvives o d’altres editorials.

Llegir més

Edelvives incorpora el Lector immersiu de Microsoft en les seues plataformes digitals

7 juny 2023

Edelvives Comunitat Valenciana i Grupo Edelvives han integrat el Lector immersiu de Microsoft a les plataformes Edelvives Digital Plus i Ta-tum. Es tracta d’una solució completa que ofereix diverses funcionalitats per millorar la comprensió de textos i donar suport a l’aprenentatge de l’alumnat.

Llegir més

Edelvives torna a SIMO Educación per a presentar les seues novetats tecnològiques

23 novembre 2022

La participació d’Edelvives en la fira SIMO Educación està sent tot un èxit. Després de tres anys sense esdeveniments presencials, el grup editorial ha decidit vestir-se de gala per a presentar l’oferta tecnològica i digital amb què està transformant l’educació. En un estand que recrea els diversos ambients d’una escola, amb el mobiliari i la tecnologia flexible de les aules del futur, Edelvives presenta les seues novetats i innovacions, aquest any centrades en l’aprenentatge per competències, el metavers i la ciberseguretat.

Llegir més