ACTUALITAT | INFORMACIÓ CORPORATIVA


Punts Edelvives a Dideco: Booktrucks que brillen amb llum pròpia

7 octubre 2020

Després de l’èxit de l’any passat, els Booktrucks d’Edelvives irrompen novament amb força. I aquesta vegada ho fan en un lloc privilegiat, la botiga Dideco de València (c/Hernán Cortés, 17), on el joc i la diversió es posen al servei de l’educació d’una manera divertida, original i responsable.

Llegir més

Edelvives estrena xarxes socials: segueix-nos a Instagram i Facebook

7 setembre 2020

Des d’Edelvives Comunitat Valenciana volem estar més a prop de tu a partir del curs 2020-2021. Per això, dilluns 7 de setembre, coincidint amb la tornada a l’escola, estrenem perfils d’Instagram i Facebook on podràs informar-te de totes les nostres novetats pel que fa a llibres de text i literatura infantil i juvenil.

Llegir més

Edelvives acompanyarà les famílies amb renda mínima

13 maig 2020

Al llarg d'aquests mesos, el Grupo Edelvives, igual que moltes organitzacions civils i privades, ha posat al servei de tota la societat els seus recursos de manera altruista per a aconseguir pal·liar els efectes d'aquesta crisi sanitària i social.

Llegir més

Edelvives Comunitat Valenciana dona suport als centres en plena crisi del coronavirus

13 març 2020

Conscient de la importància de prevenir i protegir els col·lectius amb què treballa: la infància, els docents i la comunitat educativa en general, Edelvives ha dissenyat un pla d’actuació.

Llegir més