ACTUALITAT | INFORMACIÓ CORPORATIVA


«Saber i guanyar temps», la proposta d’Edelvives en SIMO 2023

21 novembre 2023

L'editorial va inaugurar el seu estand en el Saló internacional de tecnologia i innovació educativa (SIMO) presentant el concurs «Saber i guanyar "temps"» conduït per l'imitador Raúl Pérez donant vida a Jordi Hurtado.

Llegir més

Grupo Edelvives i Microsoft signen una aliança per impulsar la digitalització dels centres educatius

25 octubre 2022

Grupo Edelvives, del qual forma part Edelvives Comunitat Valenciana, i Microsoft han signat un acord de col·laboració amb l’objectiu de potenciar la digitalització dels centres educatius i establir un entorn educatiu innovador que promoga el talent digital.

Llegir més

Converteix el teu centre en un STEAM REFERENCE SCHOOL

7 abril 2021

Ser un centre STEAM és el somni de moltes comunitats educatives. Ara és senzill fer-lo realitat. Si el centre té una proposta STEAM integrada, si el projecte STEAM afavoreix l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats, si compta amb docents especialitzats en l’àmbit STEAM, si disposa d’equipament i instal·lacions per a desenvolupar projectes STEAM, si comparteix recursos i experiències… pot convertir-se en un centre de referència, un STEAM REFERENCE SCHOOL.

Llegir més

Edelvives i Dide: noves realitats, noves eines

29 gener 2021

Fa uns mesos, el Grupo Edelvives va tancar un acord de col·laboració amb Dide gràcies al qual es va convertir en el seu distribuïdor oficial exclusiu.

Llegir més