ACTUALITAT | INFORMACIÓ CORPORATIVA


Converteix el teu centre en un STEAM REFERENCE SCHOOL

7 abril 2021

Ser un centre STEAM és el somni de moltes comunitats educatives. Ara és senzill fer-lo realitat. Si el centre té una proposta STEAM integrada, si el projecte STEAM afavoreix l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats, si compta amb docents especialitzats en l’àmbit STEAM, si disposa d’equipament i instal·lacions per a desenvolupar projectes STEAM, si comparteix recursos i experiències… pot convertir-se en un centre de referència, un STEAM REFERENCE SCHOOL.

Llegir més

Edelvives i Dide: noves realitats, noves eines

29 gener 2021

Fa uns mesos, el Grupo Edelvives va tancar un acord de col·laboració amb Dide gràcies al qual es va convertir en el seu distribuïdor oficial exclusiu.

Llegir més

Punts Edelvives a Dideco: Booktrucks que brillen amb llum pròpia

7 octubre 2020

Després de l’èxit de l’any passat, els Booktrucks d’Edelvives irrompen novament amb força. I aquesta vegada ho fan en un lloc privilegiat, la botiga Dideco de València (c/Hernán Cortés, 17), on el joc i la diversió es posen al servei de l’educació d’una manera divertida, original i responsable.

Llegir més

Edelvives estrena xarxes socials: segueix-nos a Instagram i Facebook

7 setembre 2020

Des d’Edelvives Comunitat Valenciana volem estar més a prop de tu a partir del curs 2020-2021. Per això, dilluns 7 de setembre, coincidint amb la tornada a l’escola, estrenem perfils d’Instagram i Facebook on podràs informar-te de totes les nostres novetats pel que fa a llibres de text i literatura infantil i juvenil.

Llegir més