ACTUALITAT | TECNOLOGIA


Edelvives incorpora el Lector immersiu de Microsoft en les seues plataformes digitals

7 juny 2023

Edelvives Comunitat Valenciana i Grupo Edelvives han integrat el Lector immersiu de Microsoft a les plataformes Edelvives Digital Plus i Ta-tum. Es tracta d’una solució completa que ofereix diverses funcionalitats per millorar la comprensió de textos i donar suport a l’aprenentatge de l’alumnat.

Llegir més

Edelvives torna a SIMO Educación per a presentar les seues novetats tecnològiques

23 novembre 2022

La participació d’Edelvives en la fira SIMO Educación està sent tot un èxit. Després de tres anys sense esdeveniments presencials, el grup editorial ha decidit vestir-se de gala per a presentar l’oferta tecnològica i digital amb què està transformant l’educació. En un estand que recrea els diversos ambients d’una escola, amb el mobiliari i la tecnologia flexible de les aules del futur, Edelvives presenta les seues novetats i innovacions, aquest any centrades en l’aprenentatge per competències, el metavers i la ciberseguretat.

Llegir més

Un acord dinamitzador de l’aprenentatge. Continuem sumant!

11 novembre 2021

Fundació Edelvives, Edelvives i Grupo AE han segellat un nou acord, aquesta vegada amb Escoles Catòliques Comunitat Valenciana, per a dinamitzar l’aprenentatge i la certificació en competència digital de l’alumnat d’Escoles Catòliques Comunitat Valenciana a través del programa de certificació d’estudiants Digital Skills.

Llegir més

Converteix el teu centre en un STEAM REFERENCE SCHOOL

7 abril 2021

Ser un centre STEAM és el somni de moltes comunitats educatives. Ara és senzill fer-lo realitat. Si el centre té una proposta STEAM integrada, si el projecte STEAM afavoreix l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats, si compta amb docents especialitzats en l’àmbit STEAM, si disposa d’equipament i instal·lacions per a desenvolupar projectes STEAM, si comparteix recursos i experiències… pot convertir-se en un centre de referència, un STEAM REFERENCE SCHOOL.

Llegir més