ACTUALITAT | TECNOLOGIA


Un acord dinamitzador de l’aprenentatge. Continuem sumant!

11 novembre 2021

Fundació Edelvives, Edelvives i Grupo AE han segellat un nou acord, aquesta vegada amb Escoles Catòliques Comunitat Valenciana, per a dinamitzar l’aprenentatge i la certificació en competència digital de l’alumnat d’Escoles Catòliques Comunitat Valenciana a través del programa de certificació d’estudiants Digital Skills.

Llegir més

Converteix el teu centre en un STEAM REFERENCE SCHOOL

7 abril 2021

Ser un centre STEAM és el somni de moltes comunitats educatives. Ara és senzill fer-lo realitat. Si el centre té una proposta STEAM integrada, si el projecte STEAM afavoreix l’educació inclusiva i la igualtat d’oportunitats, si compta amb docents especialitzats en l’àmbit STEAM, si disposa d’equipament i instal·lacions per a desenvolupar projectes STEAM, si comparteix recursos i experiències… pot convertir-se en un centre de referència, un STEAM REFERENCE SCHOOL.

Llegir més

Edelvives i Dide: noves realitats, noves eines

29 gener 2021

Fa uns mesos, el Grupo Edelvives va tancar un acord de col·laboració amb Dide gràcies al qual es va convertir en el seu distribuïdor oficial exclusiu.

Llegir més

Edelvives, tres-cents cinquanta metres quadrats de tecnologia educativa en SIMO 2019

6 novembre 2019

Ahir el Grupo Edelvives va inaugurar tres-cents cinquanta metres quadrats d’estand al Saló Internacional de Tecnologia i Innovació educativa, SIMO EDUCACIÓN 2019.

Llegir més