ACTUALITAT


Tots els teus llibres de text en menys de 5 minuts

7 juliol 2021

Edelvives vol facilitar a les famílies el procés de compra de llibres de text per al curs vinent i posa de nou en marxa aquesta plataforma que permet aconseguir tots els llibres, ja siguen d’Edelvives o d’altres editorials.

Llegir més

Nou èxit d’assistència a la Plaça del llibre de Gandia

31 maig 2021

Després de l’èxit de les Places del llibre de València, Castelló i Alacant, sabíem que en la cita de Gandia no podia ser diferent. A més a més, s’hi van afegir un oratge magnífic i les ganes dels gandiencs i les gandienques, que en la primera edició d’aquest esdevinement es van bolcar per complet.

Llegir més

Moments compartits i títols meravellosos per al Dia de la Mare

28 abril 2021

Entre les recomanacions es poden trobar, d’una banda, llibres de delicada factura i precioses il·lustracions que són tresors en si mateixos; i d’una altra, lectures per a diferents edats amb les quals les mares gaudiran del millor regal de tots: compartir-les amb els seus xiquets i xiquetes.

Llegir més

El llibre en valencià torna a brillar a Alacant

26 abril 2021

El llibres en valencià van inundar la Plaça el Port d’Alacant en un cap de setmana molt especial per a la cultura, ja que aquest esdeveniment coincidia amb el Dia Internacional del Llibre. I sens dubte aquesta celebració va ser tot un èxit atés el nombre de visitants, que en certs moments van arribar a formar llargues cues per poder accedir-hi.

Llegir més