ACTUALITAT


DetectEva triomfa al Saló del Còmic de Castelló

27 octubre 2020

Pocs dies després de segona edició de la Plaça del Llibre de Castelló, aquesta ciutat va tornar a situar-se en primera línia del panorama cultural valencià amb la celebració del II Saló del Còmic i el Llibre Infantil i Juvenil. Una nova oportunitat per a conéixer les novetats editorials i gaudir de diverses activitats, com ara tallers infantils, presentacions i signatures.

Llegir més

Halloween: històries de por només per a valents

27 octubre 2020

S'acosta el 31 d'octubre i el cor s'accelera. Avancem l'emoció d'aquesta nit tan especial plena d'esgarrifoses sorpreses. Quina sensació de plaer tan estranya que ens proporcionen les històries de por, veritat? 

Llegir més

Reprenent il·lusions: Edelvives a la Plaça del llibre de Castelló

19 octubre 2020

Malgrat totes les dificultats, durant els dies 15 a 19 d’octubre va tenir lloc la celebració de la segona edició de la Plaça del llibre de Castelló, una cita llargament esperada i que clarament ha sigut tot un èxit gràcies a l’esforç dels organitzadors i la implicació de les més de mil persones que s’hi van acostar.

Llegir més

Punts Edelvives a Dideco: Booktrucks que brillen amb llum pròpia

7 octubre 2020

Després de l’èxit de l’any passat, els Booktrucks d’Edelvives irrompen novament amb força. I aquesta vegada ho fan en un lloc privilegiat, la botiga Dideco de València (c/Hernán Cortés, 17), on el joc i la diversió es posen al servei de l’educació d’una manera divertida, original i responsable.

Llegir més