ACTUALITAT


Llegir per a viatjar: recomanacions d’estiu

10 juliol 2019

Intruccions per a «viatjar amb llibre»: puja a la pàgina, llig, vola, pedaleja, gaudeix, registra el que veus, escolta el que sents, torna, comparteix la lectura. Senzilla, veritat? Ara sols queda que tries el teu vol.

Llegir més

Dibuixant bruixes amb Ana Zurita

9 juliol 2019

Aquest final de curs, els alumnes del CEIP La Patacona de València han pogut gaudir d’un taller d’il·lustració impartit per Ana Zurita, autora d’il·lustracions com les del llibre El primer vol de la bruixeta Tornassol o alguns dels llibres de text de Valencià de Primària.

Llegir més

Màgia i llegendes a la Fira del Llibre

16 maig 2019

Del 25 d’abril al 5 de maig ha tingut lloc als jardins de Vivers de València la Fira del Llibre, un dels encontres més rellevants de l’any a la Comunitat Valenciana relacionats amb la literatura. Durant aquests dies, la gent que s’hi ha acostat ha pogut gaudir de presentacions de llibres, contacontes, recitals de poemes, concerts, debats i un fum d’activitats més per a tots els públics, a banda de les signatures de llibres tant en les casetes de l’organització com en les de les llibreries.

Llegir més

Nous projectes, noves il·lusions

9 maig 2019

Els dies 7 i 8 de maig més de cent mestres de la nostra comunitat van tenir l’ocasió de conéixer a l’hotel Westin de València dos dels projectes que Edelvives ha desenvolupat recentment. D’una banda, l’innovador projecte d’Infantil Croqueta, basat en els últims avanços de neurociència; d’altra banda, La llegenda del Llegat, l’exitós projecte de Primària que ja l’any passat va revolucionar les aules de Primària, i que enguany amplia cursos.

Llegir més