ESDEVENIMENTS


Per Tots Sants, «Espanta la por» amb Edelvives

17 octubre 2019 - 16 novembre 2019

Edelvives està present en la campanya «Espanta la por», organitzada pel Museu Valencià d'Etnologia

Per 4t any consecutiu, la Biblioteca i el Departament de Didàctica del Museu Valencià d'Etnologia obrin la porta a tots els monstres i espantacriatures valencians amb la campanya «Espanta la por». Gràcies a aquesta iniciativa, monstres, gegants, bruixes, donyets i tot tipus de figures llegendàries típiques de l’imaginari valencià tornen a estar ben presents entre els infants i no tan menuts durant aquestes dates. I tot això mitjançant tallers, lectures, i altres activitats desenvolupades en diverses biblioteques públiques valencianes i museus etnològics locals. I com no podia ser d’una altra manera, la col·lecció «Terra de llegendes», d’Edelvives, es troba entre les lectures recomanades.

El mateix Museu d’Etnologia ofereix una variada oferta d’activitats: des de la presentació de llibres fins a un joc d’escapada, des de conferències fins a un divertit joc de taula... I com a punt culminant l’exposició «Vestir la por: per Tots Sants monstres Valencians», en què alumnes del Grau de moda de l’Escola d’Art i Superior de Disseny de València (EASD) han donat curs a la seua creativitat per a vestir els nostres monstres i espantacriatures més coneguts. I dins d’aquesta exposició podràs gaudir també d’un punt de lectura, on trobaràs Tombatossals, El monstre i les sirenes, El drac del Patriarca i L’escala de la donzella, d’Edelvives. Esperem poder acompanyar durant molts anys i nous títols aquesta iniciativa. I no oblideu, per Tots Sants, monstres valencians!

Més informació sobre la campanya «Espanta la por»
Més informació sobre la col·lecció Terra de Llegendes

Agenda


JUNY
16
Cómo educar a los hijos con humor
Conferencia vía streaming «Cómo educar a los hijos con humor» con Luis Gutiérrez Rojas, el próximo 16 de junio a las 18:00 h.

T'interessa