ACTUALITAT | FORMACIÓ


Edelvives, formant també els pares i les mares

30 octubre 2019

El passat 29 d’octubre va tindre lloc al centre educatiu Home School de Paterna una nova formació sobre el projecte TIL. En aquesta ocasió, els destinataris van ser els pares i les mares dels alumnes de 1r a 3r de Primària.

Llegir més

Nous projectes, noves il·lusions

9 maig 2019

Els dies 7 i 8 de maig més de cent mestres de la nostra comunitat van tenir l’ocasió de conéixer a l’hotel Westin de València dos dels projectes que Edelvives ha desenvolupat recentment. D’una banda, l’innovador projecte d’Infantil Croqueta, basat en els últims avanços de neurociència; d’altra banda, La llegenda del Llegat, l’exitós projecte de Primària que ja l’any passat va revolucionar les aules de Primària, i que enguany amplia cursos.

Llegir més

El “TIL” irromp a les aules amb força

9 abril 2019

El passat 9 d’abril el centre Arrupe de València va ser testimoni d’un curs de formació al voltant d’una idea cada vegada més present en el món educatiu: la necessitat de tractar les llengües a l’aula d’una manera integrada, és a dir, convertir l’aula en un reflex del que passa en la vida quotidiana.

Llegir més

Les Jornades Educatives Edelvives arriben a València

2 abril 2019

El passat 30 de març, més de 250 docents van poder gaudir de diversos tallers dins del marc de les Jornades Educatives Edelvives, enguany amb el lema «Dale al Coco» i amb la neurociència com a eix vertebrador.

Llegir més