ACTUALITAT | LITERATURA


Una plaça inundada de llibres

6 novembre 2019

Edelvives ha participat del 30 d’octubre al 3 de novembre en la setena edició de la Plaça del Llibre que s’ha celebrat a la plaça de l’Ajuntament de València, una cita literària anual que té lloc entre escriptors, il·lustradors i lectors amb l’objectiu de donar a conéixer les novetats literàries en valencià.

Llegir més

Celebrem el Dia de la Biblioteca 2019

4 novembre 2019

Per a celebrar el Dia de la biblioteca 2019, que enguany ha tingut lloc a Gandia, un dels actes que es van dur a terme va ser una taula redona sobre el paper i la funció de la biblioteca en la societat actual.

Llegir més

Per Tots Sants «Espanta la por» amb Edelvives

28 octubre 2019

Per 4t any consecutiu, la Biblioteca i el Departament de Didàctica del Museu Valencià d'Etnologia obrin la porta a tots els monstres i espantacriatures valencians amb la campanya «Espanta la por».

Llegir més

La desaparició dels formatges arriba a la tele

2 octubre 2019

Si Pura María García tornara a ser xiqueta, aniria a l’escola de malabars per a dibuixar a l’aire figures malabàriques amb paraules que són l’ingredient principal dels seus plats preferits: sopa d’endevinalles, pastís de versos, compota de faula i auques, flam de llet sideral i ciència-ficció...

Llegir més