ACTUALITAT


Arturo Cavanna, innovador de Google for Education

21 desembre 2018

Arturo Cavanna, director de desenvolupament tecnològic i transformació digital d’Edelvives, va rebre la certificació d’innovador de Google for Education pel seu compromís a liderar la transformació en educació.

L’última setmana de novembre de 2018, del 28 al 30 concretament, es va celebrar a Ciutat de Mèxic l’Acadèmia d’Innovació, que va reunir els candidats per a aconseguir l’acreditació de Certified Innovator que atorga Google for Education.

Durant els dies que van estar reunits, els candidats van treballar en un projecte per a la presentació del qual tenen un any de termini. Allí, juntament amb la resta de companys de Llatinoamèrica i els EUA, amb els quals van debatre i van participar aportant idees, van esbossar el projecte i van rebre ajuda en la part ideològica.

Però com es pot arribar allí? Per a poder arribar al programa, els candidats són seleccionats en funció de la seua experiència personal, la passió per ensenyar i aprendre, l’ús innovador de la tecnologia, el potencial per a produir impacte en altres educadors i el desig per a abordar els grans desafiaments de l’educació. Però, a més, han de superar una sèrie d’exàmens i certificacions, així com presentar un projecte que realitzaran posteriorment.

Com resa el lema del programa d’innovadors certificats de Google for Education: «El vertader canvi ve de la mà de líders innovadors». En aquest moment, la comunitat d’innovadors certificats està formada per més de 1500 educadors a nivell mundial que treballen en més de 50 països per a dissenyar idees creatives que donen solucions als desafiaments educatius. 

La seua missió serà fer d’ambaixadors del canvi i dotar d’eines altres educadors dins de les seues pròpies organitzacions.

El Grupo Edelvives se sent orgullós de l’èxit d’Arturo Cavanna en aquest reconeixement tan important en el món de la innovació.

Felicitats i molts èxits amb el teu projecte!