ACTUALITAT


«El drac del Patriarca», seleccionat com un dels millors llibres del 2018 per l’OEPLI

2 abril 2019

El llibre, adaptat per Alícia Casanova i il·lustrat per David González, ha sigut triat per l’OEPLI (Organización Española para el Libro Infantil y Juvenil) en la seua selecta llista de títols de literatura infantil i juvenil.

L’OEPLI, és a dir, el Consejo General del Libro, Clijcat, Galtzagorri i Gálix, formada per grups de persones expertes en literatura infantil i juvenil en totes les llengües de l’estat, ha seleccionat dos-cents títols de literatura infantil i juvenil basant-se en criteris «de qualitat i solvència adequades per a cadascun dels trams d’edat en què habitualment es classifiquen les col·leccions».

L’OEPLI parla d’El drac del Patriarca

L’OEPLI parla d’El drac del Patriarca.

La col·lecció Terra de llegendes va nàixer l’any 2018 a Edelvives Comunitat Valenciana amb la idea d’apropar als més menuts i als primers lectors les llegendes pròpies del nostre territori. Amb un text entenedor escrit en lletra lligada i unes il·lustracions molt cridaneres i impactants, també compta amb àudios descarregables i amb ampliació d’informació sobre el lloc on ocorre la història i algunes de les seues tradicions.
A dia de hui, Terra de llegendes consta de quatre títols: El drac del Patriarca, L’escala de la donzella, El monstre i les sirenes i Tombatossals.

Interior d’El drac del Patriarca

Interior d’El drac del Patriarca 

Interior de Tombatossals

Interior de Tombatossals

L’OEPLI també ha seleccionat títols de Baula (Curiositats del món natural per a tothom), Tambre (Pablo e as pombas) i Edelvives (La cabra montés y yo, ¿Qué sabes de Federico?, Aurora o nunca i El bloc de las edades).