ACTUALITAT


DetectEva triomfa al Saló del Còmic de Castelló

27 octubre 2020

Miguel Alayrach, autor de «Qui ha matat el meu peluix?», va oferir un taller de creació literària per als més menuts al II Saló del Còmic de Castelló.

Pocs dies després de segona edició de la Plaça del Llibre de Castelló, aquesta ciutat va tornar a situar-se en primera línia del panorama cultural valencià amb la celebració del II  Saló del Còmic i el Llibre Infantil i Juvenil. Una nova oportunitat per a conéixer les novetats editorials i gaudir de diverses activitats, com ara tallers infantils, presentacions i signatures.

I entre aquestes activitats cal destacar el taller de creació literària anomenat «Com escriure un conte de detectius», a càrrec de Miguel Alayrach, autor del llibre Qui ha matat el meu peluix? De les pàgines d’aquest llibre, il·lustrat per Ana Zurita, ha nascut un dels personatges més curiosos i estimats d’Edelvives Comunitat Valenciana, DetectEva. I amb ella, i amb la simpatia de Miguel Alayrach, els més menuts van poder conéixer de primera mà els secrets per a convertir-se en grans escriptors.