ACTUALITAT


Edelvives, present de nou en la quarta edició de Baba Kamo

21 desembre 2021

La quarta edició de Baba Kamo. Festival i fira del Llibre Il·lustrat es va celebrar del 17 al 19 de desembre al claustre gòtic del Centre del Carme de València; un esdeveniment al qual Edelvives no va voler faltar.

La il·lustració i els llibres il·lustrats van tornar a ser els protagonistes els dies 17, 18 i 19 de desembre gràcies al festival Baba Kamo. Així, el claustre Gòtic del Centre del Carme de València es va omplir de visitants i lectors que acudien fidels a un esdeveniment que s’ha convertit ja en una fita imprescindible per a acomiadar l’any gràcies a un programa complet que permet gaudir d’activitats diferents, com ara jornades de formació, tallers de lectura, col·loquis, un espectacle de música i dibuix... Juntament amb aquestes, més de trenta expositors formaren part d’una fira comercial en la qual Edelvives va estar ben present.

Enguany, Manuel Marsol va ser un dels convidats al festival, un il·lustrador que forma part del catàleg d’àlbums d’Edelvives amb el títol Ahab i la ballena blanca, el qual va ser III Premi Internacional d’Àlbum Il·lustrat Edelvives l’any 2014, per això va ser una de les publicacions destacades i que més interés va despertar. Juntament amb aquesta, també tingueren el seu lloc altres títols més tradicionals, com ara els de la col·lecció «Terra de Llegendes», fins als clàssics de Benjamin Lacombe, Rébecca Dautremer i Antonio Lorente. 

Cal fer una menció també a les entrevistes entre editorials i il·lustradors i il·lustradores els dies 15 i 16 de desembre, enguany de nou en format en línia, i a través de les quals Edelvives i altres editorials van poder entrar en contacte amb l’obra de professionals de la il·lustració de tot el món.

Baba Kamo es va tornar a convertir per uns dies en un oasi de llibres enmig de la ciutat, en un punt de trobada entre editorials, llibreries, segells d’autoedició, professionals de la il·lustració i totes les persones que busquen refugi en la literatura i el món de la il·lustració.