ACTUALITAT


Edelvives torna a SIMO Educación per a presentar les seues novetats tecnològiques

23 novembre 2022

Després de tres anys sense grans esdeveniments presencials, Edelvives torna a SIMO juntament amb Google, Dell, Intel, Samsung, Globaleduca, Matific, Academia de inventores i Robotix, amb el lema «Join the Orange Submarine. Rumbo a tus sueños, ¿vamos?»

La participació d’Edelvives en la fira SIMO Educación està sent tot un èxit. Després de tres anys sense esdeveniments presencials, el grup editorial ha decidit vestir-se de gala per a presentar l’oferta tecnològica i digital amb què està transformant l’educació. En un estand que recrea els diversos ambients d’una escola, amb el mobiliari i la tecnologia flexible de les aules del futur, Edelvives presenta les seues novetats i innovacions, aquest any centrades en l’aprenentatge per competències, el metavers i la ciberseguretat.

El conegut actor Edu Soto ha sigut el mestre de cerimònies de la inauguració, juntament amb Alejandro Cebrián, director d’Operacions del Grupo Edelvives. Els dos han fet un interessant recorregut per les seccions que formen l’estand, on han parat en diverses ocasions per a parlar amb els responsables de cadascuna de les marques presents, que acompanyen Edelvives en la seua aposta per la innovació, i conéixer de primera mà les seues propostes.

La ministra d’Educació, Pilar Alegria, va ser rebuda en l’estand amb la melodiosa veu d’Edu Soto, que li dedicà una bonica composició, acompanyada per aplaudiments del públic assistent i molta alegria. Alejandro Cebrián va culminar l’acte de celebració agraint la participació de tots els presents al ritme de la cançó Orange Submarine.

Durant la celebració de SIMO Educación, l’estand compta amb un programa de xarrades i tallers centrats en el docent molt interessants, que aprofundeixen en l’oferta de productes i serveis oferits per Edelvives i els seus col·laboradors, socis incondicionals.

Entre les nombroses novetats que s’hi presenten, del 22 al 24 de novembre els visitants de l’estand poden conéixer el projecte educatiu FanFest: Aprendre és una festa, una proposta que respon al canvi de la llei educativa —que aposta per l’aprenentatge per competències— i que ja fan servir diàriament nombroses escoles. A més, ha sigut producte seleccionat per a SIMO Educación Innova 2022.

Es pot conéixer en profunditat la plataforma Edelvives digital plus, un espai virtual on trobar llibres de text digitals de totes les assignatures, cursos i etapes educatives. Un dels avantatges més grans d’aquesta plataforma és que permet l’accés des de qualsevol tipus de dispositiu i es pot treballar amb els materials tant de manera online com offline.

A través de la Constelación Edelvives, marques com Additio, Genially, Edpuzzle i Matific organitzen diverses trobades i tallers on els docents aprenen a traure el màxim rendiment a ferramentes com EdTech, una manera de treballar tant la seua competència digital com la dels seus estudiants d’una forma interactiva, animada, motivadora i recolzada en la Intel·ligència Artificial.

A més, de la mà de Grupo AE, els visitants poden conéixer programes de certificació de Competència Digital Docent, basats en el marc oficial CompDigiEdu, i cursos innovadors de certificació de la competència digital estudiant: Digital Skills Certified Students powered by Google Workspace.

L’experiència té una gran importància en la proposta que aquest any planteja Edelvives a SIMO. Per això s’imparteixen tallers de robòtica i programació amb GoSteam. Aquest entorn dinàmic d’aprenentatge permet treballar les disciplines STEAM i la competència digital a classe, amb propostes elaborades i en constant actualització, amb itineraris i recursos combinables per a totes les etapes educatives.

I, finalment, els assistents a SIMO 2022 estan convidats a descobrir la gran aposta d’Edelvives pel Metavers. Es tracta d’una visió pensada per a l’aula que permet incrementar fins a un 75% la retenció del coneixement d’estudiants de totes les edats i que ofereix a l’alumnat participar d’una manera immersiva i motivadora.

Els visitants estan convidats a conéixer de primera mà totes aquestes novetats tecnològiques que busquen acompanyar els i les estudiants en el seu creixement educatiu. Del 22 al 24 de novembre, als estands 14C01 i 14D01.